top of page

Karriär

Vi brukar tacka den tekniska utvecklingen för vår framgång – till 30 procent. Övriga 70 procent står våra medarbetares engagemang och idéer för. Det står vi fast vid.

Hos Polykemi får du bidra med din kompetens lokalt i ett globalt företag. Du arbetar mot gemensamma mål ihop med kollegor, men får också möjlighet att utvecklas individuellt.

Våra värderingar

Hos oss blir du del av en verksamhet som hela tiden vill bli bättre; bättre som innovatör, som leverantör och som arbetsplats. Vi arbetar målinriktat under konceptet ”Golden Globe”, en strategi som innehåller mål och tillvägagångssätt som ska ta oss mot större framgång. Viljan att ständigt bli bättre genomsyrar hela vår verksamhet.


Vår strävan om att bli bättre för varandra och som företag förverkligar vi genom att varje dag leva efter våra fem verksamhetsgemensamma värderingar affärsmässighet: ansvar, samspel, respekt och ärlighet.

Affärsmässighet

Vi ser alltid till kundens bästa. Vi är också alltid kostnadsmedvetna kring företagets gemensamma resurser. 

Ansvar

Vi tar ansvar och litar på att våra kollegor tar ansvar. Att delegera uppgifter är lika självklart som att få utrymme att själv prova sina vingar i nya situationer.

Samspel

Vi strävar efter att samspela optimalt med varandra, med kunder och leverantörer. Vi ser helheten, är prestigelösa och gör vår röst hörd.

Respekt

Vi visar respekt för varandra, för företaget och dess strategier. Det är så vi når våra gemensamma mål. Vi utgår från att alla menar väl, vill utvecklas och strävar efter att nå framgång för företaget.

Ärlighet

Vi är ärliga, säger ifrån och omprövar beslut. Vi lyssnar och är konstruktiva utan omsvep.

Vi är

Polykemi

kollegor

Ekonomi och administration

Matilda Holm

Bokföring, rapportering och stöd till HR-avdelningen är Matildas främsta arbetsuppgifter. Matilda träffar du i vår reception vid huvudkontet i Ystad, och är även den som svarar i telefon när du ringer dit.

Transport

Andreas Persson

Effektiva transporter och smidiga leveranser är Andreas mål med sitt dagliga arbete. Det är han som ser till att rätt gods kommer till rätt plats vid rätt tid genom att planera vår logistik och boka våra transporter.

Utveckling

Anette Munch Elmér

Analys, förbättring och framtagning av nya material är vad Anette ansvarar för hos Polykemi. Efter våra kunders önskemål utreder hon ifall det mest effektiva är att justera ett befintligt material eller att utveckla ett nytt.

Inköp

Nils Håkansson

Att se till att vi håller goda lager med rätt råvaror, det är Nils jobb. Centralt i hans arbete är att skapa och underhålla goda relationer till våra leverantörer, men också ställa krav och förhandla för att vi ska kunna garantera kvalitet och leverans till våra kunder.

Säljsupport

Ingela Johansson

När en affär är på gång och när projektet är startat – då finns Ingela där och assisterar våra kunder och säljare administrativt. Hon bekräftar order och leveranstider och ser till att våra kunder får rätt material i rätt tid.

Färgteknik

Johnny Lindén

Utifrån kundens önskemål om färg är det Johnny som tar hand om uppdraget att undersöka vilka nyanser som är aktuella. Han tar fram färgprover till kunden, och färgrecept för vår produktion. När våra kunder vill prata färg, då hjälper Johnny dem bäst.

En slags arbetslivsfamilj

Polykemi är och har alltid varit ett familjeföretag. Det är ett ursprung som tjänat oss väl och som vi vill ska fortsätta prägla vår verksamhet med en känsla av samhörighet.

För att våra anställda ska känna att de är en del av vår arbetslivsfamilj arbetar vi för trivsel både på arbetstid och utanför. Vi arbetar för att alltid erbjuda en god arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter för våra anställda. Vi anordnar ofta olika typer av sociala sammanhang och aktiviteter för att uppmana kollegor att lära känna varandra även utanför arbetet.

Ola Hugoson, Managing Director - Polykemi Group

Lediga tjänster

Här ser du de tjänster vi söker nya kollegor till! Hittar du ingen passande roll just nu? Oroa dig inte – vi tar gärna emot spontana ansökningar på jobb@polykemi.se. Vi är alltid på jakt efter talangfulla individer som vill bli en del av vårt team.

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Arbeta hos Polykemi

Bli en del av vårt team -
helt spontant

Skicka gärna ditt personliga brev och CV till jobb@polykemi.se, och berätta hur du vill bidra till vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga tjänster

För närvarande har vi tyvärr inga lediga tjänster, men vår bransch är i ständig utveckling och den dynamiska miljön skapar ständigt nya möjligheter. Vem vet, vi är kanske precis på väg att lägga ut din drömtjänst? Skicka din spontanansökan nedan – vi är alltid nyfikna på att träffa talangfulla personer.

bottom of page