Polykemi AB vann & slog nytt rekord igen!

Nyheter,30 april, 2015

För tredje gången i rad utsågs Polykemi AB till årets bästa leverantör under kategorin råvaruproducent/råvarudistributör vid galan Swedish Plastic Industry Awards 2015 som gick av stapeln under Elmia Polymer förra veckan!

Fem gånger har priset delats ut & Polykemi AB har vunnit fyra gånger – dessutom de senaste tre gångerna i rad. Det är alltså ett nytt rekord – igen! Pristagarna nominerades & utsågs av Svensk Plastindustriförening (SPI).

Vi är oerhört glada & stolta. Detta är givetvis frukterna av ett fantastiskt lagarbete i hela företaget & just att det är medlemmarna i SPI som utser vinnarna gör det väldigt speciellt. Att vi nu slagit rekord och vunnit tre gånger i följd gör inte att vi slappnar av – tvärtom. Vi slår oss inte till ro utan nu satsar vi på att fortsätta utvecklas och att bli ännu bättre – att för att göra oss förtjänta av epitetet ” A world class compounder” understryker marknadschefen Mattias Persson.

Priset togs emot av Dennis Klang från marknadsavdelningen tillsammans med Petter Schöld från tekniskt kundsupport. Det känns extra kul att få priset när vi hörde på vilka kriterier som företaget utmärkt sig: Rätt leverans, Tillgänglighet, Hög servicenivå, Miljöengagemang, Nytänkande & Kvalitet.

Förutom Polykemi AB var också Safic Alcan AB & Schulman Nordic AB nominerade.