Polykemi fick pris i Kina!

Nyheter,16 mars, 2013

Polykemi , Kina, har tilldelats ”Suzhou Enterprise Famous Brand” vilket är den mest prestigefyllda utmärkelse ett företag kan få i kommunen Suzhou.Vid en högtidlig ceremoni delade representanter för Suzhou ut plaketten till medarbetarna på Polykemi i Kina.·

– Polykemi, Kina, har visat sig vara ett företag som uppfyller alla de höga krav vi kan ställa på ett företag. Polykemi arbetar utifrån tanke till färdig produkt. Verksamheten är helt klanderfri och har ett mycket gott anseende bland kunder och anställda. Polykemi är ett innovativt kunskapsföretag som tillgodoser marknadens krav på slutprodukter av absolut högsta världsklass. ·Regionen Suzhou har all anledning att vara stolt över Polykemi.Så löd delar av motiveringen till utmärkelsen.En annan viktig detalj är att delstaten Suzhou med denna utmärkelse vill garantera att Polykemis produkter inte kopieras i regionen.Polykemis dotterbolag i Kina ligger i staden Kunshan som är ingår i kommunen Suzhou.
– Vi startade upp verksamheten i Kina 2005 och invigde vår fabrik 2008. Att vi nu får denna utmärkelse betyder självklart mycket. Inte minst för alla våra anställda, säger Polykemis VD i Kina – Magnus Lindahl.

Polykemi är ett familjeägt företag med drygt 200 anställda. På huvudkontoret i Ystad, Sverige, finns alla företagets övergripande funktioner, såsom försäljning, tekniskt kundstöd, inköp, administrativa stödfunktioner samt forskning och utveckling. I Kina, Kunchan, finns ett självständigt dotterbolag för försäljning, inköp och produktion. Till det kommer dessutom ·egna dotterbolag/försäljningskontor i Danmark, Tyskland och Tjeckien. Polykemi har också agenter i stora delar av världen.