Polykemi fick pris som Bästa Råvaruleverantör!

Nyheter,24 april, 2013

 

Svensk Plastindustriförening presenterar sedan fyra år ”Swedish Plastics Industry Awards”. I år var det fjärde året som priset för Bäste Råvaruleverantör delades ut och Polykemi vann – igen!

Medlemmarna i SPIF (Svensk Plastindustriförening) utser vinnare i fyra olika kategorier. I kategorin ”Bästa Råvaruleverantör” nominerades internationella plastföretag som BASF, Borealis , Unicolor och Polykemi.Vinnare – Polykemi!

– Självklart är vi på Polykemi väldigt stolta över priset och den uppmärksamhet vi får. Priset är ett kvitto på att vi arbetar rätt. Vi fick priset 2011 och nu får vi priset för andra gången 2013 – det är väl ett kvitto på att vi arbetar rätt, säger Dennis Klang på Polykemis Marknadsavdelning.Det är Svensk Plastindustriföreningen 185 medlemsföretag som röstar fram årets vinnare.

– Att det är så många som röstar känns oerhört bra, understryker Dennis Klang!Priset delades ut vid mässan Easyfairs Plastteknik i Malmö!När Dennis Klang fick frågan varför Polykemi är den bästa Råvaruleverantören svarade han:
– Vi är bäst för att vi har bäst kvalitet och dessutom är kunderna nöjda, bättre kan det knappast bli, poängterade Dennis och fortsätter:

– Men vi vilar inte på lagrarna utan vi på Polykemi fortsätter att tillsammans på alla avdelningar utveckla Polykemi för att nå upp till företagets devis ”Polykemi – a World Class Compounder”, avslutar Dennis Klang på Polykemis Marknadsavdelning.Vid prisutdelningen fick också Polykemi en stor komplimang för sin monter på Easy Fairs mässa Plastteknik i Malmö:

– Om vi hade haft ett pris för bästa monter hade Polykemi fått även det. Montern var suveränt bra, menade Frantzeska Papadopoulou på Svensk Plastindustriförening!