Tack för besöket på Elmia Polymer!

Mässor, Nyheter,24 april, 2018

Polykemi uppnår 2018 den aktningsvärda åldern av 50 år. Det firar vi bland annat genom att presentera flera spännande produkter på Sveriges största plastmässa Elmia Polymer i Jönköping mellan den 15-18 maj.

– Vi fortsätter att satsa framåt och hälsar er välkomna till en gemensam monter som vi delar med kollegerna från dotterbolaget Rondo Plast, säger Peter Rosengren, teknisk säljare och projektledare på Polykemi. Elmia Polymer är ju årets mässa på nordiska marknaden och vi vill fortsatt givetvis alltid finnas där våra kunder och prospects är.

Polykemi, som tillverkar kundanpassade plastcompounds i världsklass, och Rondo Plast, som erbjuder en kvalitetssäkrad och återvunnen plastråvara, har en laguppställning med fem representanter på plats för att berätta om de senaste innovationerna och utvecklingen av nya material.

Vi vill särskilt lyfta fram tre olika material med intressanta egenskaper:

  • POLYlux PC/PBT som är en vidareutveckling med ett bredare processfönster än tidigare. En egenskap som redan visat sig ge färre gråa hår hos ställare vid provkörningar både i Sverige och utomlands.

  • POLYfill PP-HC, vår storsäljare, är ett alternativ till PA och PBT med glasfiber vilket ger lägre densitet, mindre miljöpåverkan och lägre energiåtgång. 

  • SCANREX PPA-material som numera finns tillgängliga i flera standardkvaliteter och där utvecklingen fortskrider.

Polykemi-Rondo-Plast-Elmia-Polymer-Banner

Vi har numera över 50 års erfarenhet av att tillsammans med våra kunder hitta rätt material. Under den tiden har åtskilliga projekt gått från att vara en idé hos våra kunder eller på vår utvecklingsavdelning, till att utvecklas, tillverkas och säljas både på Polykemi och Rondo Plast.

Passa på att ta ett snack med (fr.v. i bild) PeterJohanPatrikDennis eller Fredrik för att diskutera dina projekt, oavsett om du är i behov av nyvara eller återvunnen plast, om du har produktion i Europa, USA eller Asien.

Vi har den rätta kompetensen och producerar lokalt och kan leverera globalt.

Ta även tillfället i akt att fira våra 50 år med oss.

Välkomna till oss i monter C03:18!

Registera dig här för fri entré

Polykemi-Elmia
Polykemi-Rondo-Elmia