Polykemi söker Projektledare/chef

Nyheter,14 juni, 2021

Tjänsten är tillsatt!


Polykemi är ett internationellt industriföretag som ständigt utvecklas och växer. Vi söker nu en projektledare till vår verksamhet i Ystad.

Känner du att dina styrkor är att planera, styra, leda och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett projekt? Då har du ju precis de egenskaper som vi på Polykemi definierar som nödvändiga för en projektledare! Har du dessutom erfarenhet inom processindustri så kan det vara just dig vi söker.

En projektledare hos oss behöver kunna hålla många bollar i luften samtidigt, och har det där ”lilla extra” och vet hur man för saker i hamn.

Tycker du dessutom att det vore spännande att utvecklas och få jobba med en så specifik process som tillverkning av kundspecifika plastcompounds innebär… bra!  

Rollen som projektledare innebär att skapa innovativa lösningar och lösa problem på ett smidigt sätt. Att initiera, planera, och ha kontroll längs projektens gång är centralt. Det handlar om att föra projekt i rätt riktning och nå målet inom angiven tidsram och budget.

Då vår nuvarande projektledare går vidare inom koncernen till annan tjänst söker vi nu hans efterträdare.

Egenskaper och krav:

  • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning.
  • Tekniskt kunnig, erfarenhet från processindustri är meriterande.
  • Du är lösningsfokuserad, driven av utveckling samt strukturerad.
  • Flexibel.
  • Prestigelös.
  • Goda ledaregenskaper.
  • Du har god PC-vana samt kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du förmåner och att får vara en del av en företagskultur baserad på engagemang och ansvarstagande.

Om Polykemi

Polykemi utvecklar, producerar och säljer kundanpassade plastcompounds till hela världen. Polykemi är moderbolaget i Polykemi Group som består av åtta företag runt om i världen. Tillsammans är vi ungefär 300 anställda och omsätter cirka 1,2 miljarder kronor. Vi är ett 50-årigt stabilt familjeföretag med korta beslutsvägar.

Vår styrka är att erbjuda unika och innovativa lösningar. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med förbättringar, högt tekniskt kunnande och servicegrad -allt för att kunna leverera högkvalitativa material till våra svenska och internationella kunder. De som skapar framgången för våra företag är våra medarbetare – oavsett i vilken funktion de arbetar. Vi har en god sammanhållning och värderar samtliga medarbetares unika värde och bakgrund.

Vill du också vara med i vårt team i Ystad?

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti.

Ansök via länken nedan eller maila annika.strandberg@polykemi.se. Urvalet sker löpande.

Här fyller du i din jobbansökan  →

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Bergman på 0411-797 78.