Vi söker två trainee-säljare!

Nyheter,30 januari, 2018

Vi är ett framgångsrikt familjeföretag i Ystad som med hög teknisk kompetens och servicegrad förser industrikunder i Europa och övriga världen med unika och kundanpassade plastcompounds.

För Dig som vill utvecklas till eller i Din roll som säljare, erbjuder vi en möjlighet att lära Dig yrket från grunden tillsammans med våra kompetenta medarbetare. Du börjar med att assistera våra säljare vid kundkontakter, orderhantering, förhandlingar och uppföljningar för att sedan på sikt ta ansvar för egna kunder och marknadsområden.

Du behärskar det engelska språket fullt ut i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper, och då i första hand det tyska språket, ser vi som meriterande.

Resandefrekvensen styrs efter de behov som säljaktiviteterna kräver. Placeringsorten är Ystad.

Som person är Du analytisk, ansvarstagande och har sinne för affärsmässiga lösningar. Du trivs att arbeta i team, men har också förmåga och vilja att självständigt driva och utveckla kundrelationer och affärer.

I vår strävan att öka mångfalden på företaget, ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare upplysningar lämnas av Mattias Persson, försäljningschef, eller Roland Heimby, personalchef på tel. 0411-170 30.

Välkommen med Din ansökan senast den 18 februari 2018 genom att fylla i ansökan under Lediga tjänster alternativt i slutet kuvert till Roland Heimby, Polykemi AB, Box 14, 271 21 Ystad.