Polykemi Kina

Polykemi i Kina tillhandahåller företag med högkvalitativa kundanpassade compounds i Kina och sydöstra Asien. 

Polykemi Compounds (Kunshan) Co., Ltd. är ett helägt dotterbolag till Polykemi AB. Det grundades 2005 i Kunshan, som ligger cirka 40 km väster om Shanghai. 

Tack vare över 55 års erfarenhet av att hjälpa kunder med rätt material av hög kvalitet har Polykemi kunnat placera sig i en unik position på en ganska ung plastmarknad för att hjälpa kunder med olika projekt.

På svenskt vis – med en kinesisk touch

Vår produktion och organisation är uppbyggd för att tillgodose en snabb och utmanande marknad, med produkter av högsta kvalitet, snabbhet och noggrannhet, för kortast möjliga lednings- och projektid. Vi är ofta inblandade i projekt där de internationella kunderna tillverkar formarna i Kina och ger dem samma kvalitetsmaterial för testning som de får från Polykemi i Europa eller USA när formen återförs. För befintliga kunder utomlands, som också producerar sina produkter i Kina, ser vi till att de får rätt, lokalt producerade Polykemi-material av samma höga kvalitet.

Polykemi Compounds har samma leveransprogram som Polykemi AB och Polykemi Inc., vilket gör att vi kan erbjuda kunderna samma material på tre kontinenter, men lokalt producerade för att spara tid och kostnad.

Polykemi Compounds (Kunshan) Co., Ltd ansvarar också för produktion och försäljning av kundanpassade termoplastiska compounds till andra länder i Sydöstra Asien, samt för Australien och Indien. Vi tillverkar även Scanfill-förpackningsmaterial för dessa marknader, för att säkerställa att sortimentet  verkligen har en världsomfattande räckvidd.

Polykemi i Kina är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och ISO / TS 16949 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Kontakta gärna kollegorna på våra kinesiska dotterbolag för att veta mer  →

Polykemi-Chongqing

I Chongqing finns vår andra fabrik i Kina

Den nya tillverkningsenheten i Chongqing på 9300 m2 invigd 2023 producerar och levererar plastcompounds baserat på både ny och återvunnen plastråvara.

I fabriken har initialt två compounderingslinjer installerats och de producerar mestadels material baserat på PP, PA6, PA66, PC samt PC/ABS. Baserat på mixen av materialtyper och orderingång beräknas kapaciteten på de två maskinlinjerna ligga mellan 4500 och 5000 ton per år.

Chongqing ligger i den folkrika Sichuanprovinsen i centrala Kina och är en av de mest växande regionerna i landet, med stora universitet och center för både tillverkningsindustri och forskning.  Där finns även en stor del av landets fordonsindustri, samt en betydande del av tillverkningsindustrin för park- snö- och trädgårdsprodukter. En etablering i staden öppnar också upp för möjligheter till en fortsatt expansion mot provinshuvudstaden Chengdu och de sydöstra delarna av Kina.

Kontakta gärna kollegorna på våra kinesiska dotterbolag för att veta mer  →