top of page

Teknisk rådgivning

Anpassad rådgivning

Personligt kundstöd

Vi är med dig genom materialval, implementering, optimering och produktion. Hos oss får du en personlig kontakt som lär känna din verksamhet. Du får en tekniskt kunnig rådgivare som känner till din process och som är medveten om vilka krav ditt material hela tiden måste uppfylla.

Färgprover & konsultation

Färgmatchning

Tillsammans med dig gör vi ett grundligt arbete för att hitta rätt färg och nyans för ditt plastmaterial. Vi har stora möjligheter att matcha en befintlig kulör, ta fram prover efter önskemål eller självständigt rekommendera lämpliga alternativ baserat på slutproduktens användningsområde.

Materialutvärdering

Simuleringar & provkörningar

Vi tar fram simuleringsdata i lägen där det är extra viktigt att du på förhand kan se hur ditt material kommer att bete sig i dina verktyg. För att ett material ska prestera optimalt i dina verktyg kan vi också provköra materialet tillsammans med dig på plats i din verksamhet.

En rådgivande partner

Vi vill lära oss allt om din produkt och vad du behöver för att nå ditt bästa resultat. Därför arbetar vi nära dig genom hela processen från första idé till färdig slutprodukt. Vi erbjuder alltid löpande återkoppling, personliga kontakter, tekniska rådgivare på plats hos dig och utbildningar för dig som vill lära mer.

Hitta din lokala expert

Kontakta din lokala
tekniska rådgivare

Add a Title

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Fördjupad kompetens

I takt med teknikens framfart vidareutbildar vi våra experter inom en rad områden för att du som kund alltid ska få aktuell och uppdaterad rådgivning. Områden vi fokuserar särskilt på är hållbarhet, materiallära och testning.

Som kund hos oss har du möjlighet att ta del av vår expertis på nära håll. Hör av dig till din kontaktperson så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy utbildningar och seminarier för att fördjupa dina kunskaper inom ett önskat område.
 

  • Ditt materialval spelar en betydande roll i ditt hållbarhetsarbete. Inom ramarna för vårt koncept Materialsmart kan vi visa hur små förändringar kan ge stora effekter.

  • Grundläggande materiallära kan ge dig en djupare förståelse för olika material: deras egenskaper, möjligheter och begränsningar.

  • Aktuell kunskap in området färg, glans och struktur: hur egenskaperna samspelar och vilka möjligheter till färgval olika material ger.

bottom of page