top of page

Polykemi söker Transportassistent/Logistiker


Tjänsten är tillsatt!


 

Arbetsuppgifter

Ansvara för planering och beställning av transporter inom tilldelat område samt säkerställa att rätt leverans uppnås.


Svara för upprättande av transportdokument.


Personliga egenskaper

God administrativ förmåga, noggrann och strukturerad med ett analytiskt tankesätt och gott siffersinne.


Gillar att arbeta med service och är lyhörd för både interna och externa kunders önskemål. I ditt tillvägagångssätt är du prestigelös och ansvarstagande samt bidrar med en positiv attityd.


Tycker om att jobba i grupp men också kan jobba självständigt och ta egna initiativ.


Utbildning/Erfarenhet

Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi samt ett par års arbetslivserfarenhet. Det är också meriterande med erfarenhet från spedition, transport- och logistikarbete.


Talar och skriver flytande svenska och engelska, övriga språkkunskaper meriterande.


Om Polykemi Group

Polykemi AB utvecklar och producerar kundanpassade plastcompounds till hela världen och är moderbolaget i Polykemi Group som består av åtta företag runt om i världen.

Tillsammans i Polykemi Group är vi ungefär 340 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Vi är ett stabilt familjeföretag med korta beslutsvägar.


Vår styrka är att erbjuda unika och innovativa lösningar. För oss är det viktigt att hela tiden arbeta med förbättringar för att kunna leverera material med högt tekniskt kunnande och servicegrad till våra svenska och internationella kunder. De som skapar framgång för företaget är medarbetarna – oavsett i vilken funktion de arbetar. Vi har en god sammanhållning och värderar samtliga medarbetares unika värde och bakgrund.


I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du förmåner och att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang och ansvarstagande.


Vill du vara med i vårt team i Ystad?

Välkommen med din ansökan till vår HR-chef annika.strandberg@polykemi.se eller på LinkedIn, senast den 2 april. Urvalet sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Flymén på martin.flymen@polykemi.se.


Vi ser fram emot din ansökan!

Comentarios


bottom of page