top of page

Spektakulär invigning för Polykemi Chongqing i Kina

Uppdaterat: 2 maj


Den nya produktionsanläggningen i Chongqing, Kina, har invigts med en stor ceremoni som verkligen representerade ett av Polykemis värdeord: Världsklass.


Före sommaren hölls invigningsceremonin för Polykemi Compounds Chongqing som ligger i Jiangjindistriktet. I ceremonin deltog medlemmar och gäster från olika partier och kommittéer från distriktet, chefer och medarbetare från Polykemi Kina samt representanter från Polykemis huvudkontor i Ystad.


Invigningsceremonin bestod av flera tal, den högtidliga bandklippningsceremonin samt både modern och traditionell kinesisk underhållning. Gästerna fick en guidad tur i den nya fabriken och därefter serverades en stor buffé med både svenska och kinesiska rätter.


Gustav Hugoson och Herman Hugosson från Polykemis huvudkontor och ägarfamilj.

Magnus Lindahl, General Manager för Polykemi Asia Pacific.

Representanterna för Polykemis huvudkontor i Ystad var Gustav Hugoson och Herman Hugosson från den tredje generationens ägare av familjeföretaget. De höll ett tal där de tackade den kinesiska ledningsgruppen och alla anställda för deras hårda arbete och väl genomfört projekt.


– Polykemi i Kina gjorde den långsiktiga planeringen för investeringar i Chongqing för mer än tio år sedan. Drömmen om att producera material från Polykemi och samtidigt bidra till den ekonomiska utvecklingen i en så viktig region i sydvästra Kina, har idag blivit verklighet, sa Gustav Hugoson i det gemensamma talet.


Magnus Lindahl, General Manager för Polykemi Asia Pacific, höll ett tal där han tackade Jiangjindistriktet och Shuangfu Industrial Park för deras samarbete och fulla stöd i projektet. Han talade också om den strategiska utvecklingen av Polykemi Group i Kina.


– Sedan Polykemi Group gick in på den kinesiska marknaden 2005 har vi haft en kontinuerlig och stabil tillväxt och lönsamhet, och försäljningsverksamheten i Chongqing har varit mycket framgångsrik. Vi kommer att fortsätta det fantastiska arbetet här för att skapa en välmående och ljus framtid tillsammans, sa Magnus Lindahl.


De inbjudna gästerna vid invigningsceremonin bestod av Polykemi-anställda och intressenter från Jiangjin-distriktet.

Lokal service för kunder i sydvästra Kina

Polykemis kontor i Chongqing upprättades redan 2010 för att utveckla verksamheten i sydvästra Kina. Efter mer än 10 års utveckling har man uppnått ett gott rykte inom de stora industriområdena i Chongqing och den närliggande staden Chengdu, särskilt inom bil- och allmän maskinindustri. Nya projekt och kundernas krav fortsätter att öka i regionen.


– Vi har samarbetat med vissa kunder inom fordonsindustrin i mer än ett decennium. Deras utveckling har bidragit till en ökad industri för fordonsdelar i de omgivande områdena. Med denna andra fabrik kan vi nu möta efterfrågan och erbjuda lokala tjänster för kunder i sydvästra Kina, avslutade Lindahl.Comments


bottom of page