top of page

Träffa oss på mässa i Michigan, USA!


Polykemi Inc. hjälper dig att minska både kostnader och ditt koldioxidavtryck

Polykemi Inc. har varit representerat på den amerikanska marknaden sedan 2013 och efter tio års tillväxt producerar vi nu kundanpassade plastcompounds i vår egen tillverkningsanläggning i Gastonia, strax utanför Charlotte, North Carolina.


Polykemi Inc. är en del av Polykemi Group, som i mer än 55 år har utvecklat och producerat kundanpassade plastcompounds baserade på både nyvara och högkvalitativa återvunna råmaterial.


Vi är experter när det gäller att välja de bästa materialen för våra kunders behov, vilket bidrar till att reducera tid, kostnader och ert koldioxidavtryck. Det handlar om att göra smarta materialval, för ditt företag, dina kunder och vår miljö.


Injection Molding & Design Expo

Du kommer att träffa vårt amerikanska team från Polykemi Inc. i monter nr. 1215 Injection Molding & Design Expo i Novi, Michigan, USA.


Teamet på mässan kommer att bestå av Adam, Teknisk KAM i Nordamerika, Jörgen, som ansvarar för teknisk kundsupport och Henrik, vår hållbarhetsspecialist för polymera material. Vi berättar gärna mer om vår nya anläggning, våra produkter och satsningar i Nordamerika, samt hur vi kan hjälpa ditt företag att spara tid, kostnader och miljö.

Presentation om smarta materialval

På mässan kommer Henrik också att hålla en presentation om smarta materialval. Henrik har över 20 års erfarenhet inom området polymerer och formsprutning, från kvalitetssäkring, operativ, taktisk och strategisk upphandling, applikations- och produktutveckling samt teknisk försäljning.


  • Vad? Smart materialförsörjning – att välja plastcompounds för att minimera en produkts koldioxidavtryck.

  • När? 21 september kl. 13.30-13.50 (lokal tid)

  • Var? Conference Theater


 

Polykemi team USAAdam Hokkanen

Technical KAM North America

+1 828 979 6515

Jörgen Olsson

Technical Support

+46 411 797 22

Henrik Palokangas

Sustainability Specialist for polymer materials

+46 411 797 80

Comentarios


bottom of page