top of page

Två tyska mässor genomförda

Uppdaterat: 2 juli

Under våren och försommaren deltog vi i två tyska mässor. Först ut var Kuteno, den ledande leverantörsutställningen som täcker hela värdekedjan inom plastbearbetningsindustrin i den norra tyska regionen. Från den 14-16 maj i Rheda-Wiedenbrück representerade Patric, Anders och Süleyman oss i Hall 2A Monter A9, där de interagerade med branschledare, visade upp våra senaste innovationer och diskuterade anpassade plastcompounds med besökarna.Den andra mässan var PIAE i Mannheim, världens största kongress för plastexperter inom bilindustrin. Anders, Süleyman och Henrik var på plats den 19-20 juni i monter 62 för att nätverka med bilindustrins experter, dela insikter och belysa vårt engagemang för hållbarhet inom plast.


På båda mässorna var vårt fokus att utforska den spännande världen av anpassade plastmaterial tillsammans med våra besökare. Vi presenterade våra kundanpassade lösningar baserade på nyvara, återvunna eller biocirkulära material och visade våra innovativa metoder som syftar till att minska miljöpåverkan. Vårt mål är att leda utvecklingen av hållbara plastcompounds.
Med en blick mot framtiden ser vi redan fram emot vår nästa tyska utställning, ingen mindre än Fakuma! Vi ses i Friedrichshafen den 15-16 oktober!

Comments


bottom of page