top of page

Välkommen till vår nya hemsida!


Vår nya, förbättrade hemsida är live!


Äntligen kan vi visa upp resultatet av vårt stora arbete med att förnya vår hemsida. De senaste månaderna har vi ägnat oss åt att ta fram innehåll och uppdatera vårt visuella uttryck, ett arbete som resulterat i en ny digital plattform med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet - ihop med en grafik som speglar Polykemis personlighet.


Detta, tillsammans med årets mässor, är de första stora stegen mot vår nya visuella identitet. Polykemis grundare Hugo sa alltid ”den som slutar bli bättre, slutar att vara bra”, vilket även gäller vårt arbete med att ständigt förnya och förbättra vårt varumärke.


Vi hoppas du ska trivas med vårt uppgraderade digitala hem lika mycket som vi gör!


 

Ta en titt på några höjdpunkter!


Compounds Nyvara

Din slutprodukt ställer kraven på plasten och tillsammans hittar vi det rätta materialet för er. Vi designar materialet efter vad din slutprodukt ska klara av, tåla och hur den ska se ut.


 


Innovation och utveckling

Nyfikenhet att tänja gränser är en nödvändig drivkraft. Djupgående materialkunskap är en förutsättning. Vi drivs av strävan att utveckla material tillsammans med våra kunder.


 

Vår historia

Den 1 mars 1968 startade Hugo Jönsson Polykemi. I över 55 år har vi utvecklat och producerat kundanpassade plastcompounds, och resan har haft både upp- och nedgångar.Comments


bottom of page