top of page

Vi söker Polymertekniker med inriktning Formsprutning

Uppdaterat: 16 juli


Tjänsten är tillsatt!


 

Polykemi är ett internationellt industriföretag som ständigt utvecklas och växer. Vi söker nu en Polymertekniker med inriktning formsprutning till vår verksamhet i Ystad.


Arbetsbeskrivning

I denna tjänst arbetar du både med egna kundkontakter och som stöd till vår säljorganisation i tekniska frågor. Du kommer att vara ett stöd för våra kunder och närvara vid deras provkörningar avseende nya och befintliga material. Du kommer där att supporta kunden men även kunna förmedla resultaten inom Polykemi så att vi tillsammans kan finna bästa möjliga lösning till kunden. Du kommer att arbeta i projektform, till stor del mot fordonsindustrin, där du bidrar med din expertkunskap i materialval och för att skapa optimal prestanda och kvalitet i slutdetaljen.


I arbetet ansvarar du också för sammanställning av kundkrav och beredning av materialval. Du driver och genomför projekten i dess tekniska form i samverkan med kund och våra interna funktioner. Valideringstester genomförs både internt i vårt laboratorium samt hos våra kunder och fristående institut. Projekttiderna kan löpa under flera år och här arbetar du som Projektledare och följer projektet både internt hos Polykemi och ut mot kund.


Du besöker kunder, främst i Sverige och men även inom andra länder i Europa för kravinventering och materialvalsstöd samt vid formsprutning/utvärdering av våra compounds. Resandefrekvensen uppskattas till ungefär 60-70 dagar per år som ibland även sker tillsammans med vår säljpersonal.


Vem är du?

Vi ser helst att du har en teknisk grundutbildning. Men god erfarenhet av polymera material och framförallt formsprutning av termoplaster ser vi som meriterande. Andra fördelar är kunskap och erfarenhet av återvunnet material samt projektledning.


Eftersom vi är ett internationellt företag krävs det goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.


Som person är du analytisk och har sinne för affärsmässiga lösningar. Du trivs att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt driva och utveckla både affärer och tekniska lösningar.


Vill du vara med i vårt team i Ystad?

Välkommen med din ansökan till HR-chef annika.strandberg@polykemi.se. Urvalet sker löpande.


Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av:


Comments


bottom of page